Škola Mezoterapije i Workshop-ovi
za HIJALURON FILER - RESTYLANE

 

AestheticMed Beograd
je ekskluzivni zastupnik originalnih visoko standardizovanih preparata za primenu u mezoterapiji francuske firme REVITACARE.

 

Rešite se masnih naslaga ultrazvučnom kavitacijom
Otklonite celulit i učvrstite kožu sa VelaSmooth Elos (FDA No1)

● Dobrodošli

Doktorka Jasmina Lalošević (spec. Evropskog instituta za naučni antiejdžing u Parizu), završila je Medicinski fakultet u Beogradu gde je upisala i poslediplomske studije. Specijalizaciju je završila  na VMA. Nakon stručnog boravka u Brazilu, već više od petnaest godina prati i usavršava trendove antiejdžing medicine u svetu, naročito metode podmlađivanja.
        
Član je Svetskog udruženja za antiejdžing medicinu i Globalhelth Network Lipolysis svetske mreže lekara licenciranih za mezoterapiju i lipolizu. Mezoterapiju je učila u Parizu od čuvenog dr Žak  Le Koza, direktnog naslednika utemeljivača mezoterapije dr Mišela Pistora.

Prošla edukaciju za primenu Botox-a u estetske i terapeutske svrhe.

U Parizu i Briselu prosla je edukaciju za primenu metode Plazma Biostimulacije sa faktorima rasta ćelija, danas jedne od najprestižnijih metoda podmlađivanja.

Kao prva sa ovih prostora koja primenjuje metodu biostimulacije GF “frowth factor” faktorom rasta ćelija,  doktorka Lalošević je na poziv organizatora  prisustvovala u Ženevi velikom stručnom skupu pod pokroviteljstvom Ujedinjenih Nacija na kojem su se okupili svetski stručnjaci iz oblasti Regenerativne Medicine.

Dugogodišnji je internacionalni  predavač i trener za Restylane u Parizu. Pripada timu koji se bavi edukacijom i obukom lekara u primeni hijalurona.

Osnivač je edukativnog centra za mezoterapiju u Beogradu, u saradnji sa francuskom laboratorijom  Revitacare, vodećom u svetu u oblasti mezoterapije.
       
I dalje veoma često boravi u Parizu.

‘’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’
O antiejdžing medicini
 
Antiejdžing medicina je nova grana medicine koja je u svetu uveliko popularna a kad nas postaje u poslednje vreme sve vise aktuelna.
Antiejdžing medicina bavi se problemom starenja. Možda sam engleski naziv “anti aging” nije najsrecnije izabran jer u bukvalnom prevodu značio bi medicinu protiv starenja. Proces starenja je fiziološki proces I  ne možemo  ga zaustaviti, ali možemo današnjem savremenom čoveku omogućiti da ostane dugo vitalan I zdrav i doživi duboku starost, a da pri tom lepo izgleda.
Često se domen antiejdžing medicine poistovećuje sa zahvatima plasticne hirurgije i ovde bi trebalo napraviti razliku. Domen antiejdžing medicine obuhvata I estetsku medicinu ali u okviru koje se koriste one metode koje podrazumevaju korišćenje prirodnih supstanci u svrhu podmladjivanja. Metode mezoterapije koje podrazumevaju primenu vitaminskih koktela , amino kiselina, hijalurona su u funkciji poboljšanja kvaliteta kože i zdravog izgleda u celini, a za posledicu imaju  i postizanje estetskog efekta.

Antiejdžing ima holisticki pristup ljudskom organizmu. Antiejdžing kojim ćemo se u budućnosti sve vise baviti podrazumevaće genetsku kontrolu, analize DNK, hormonski status, pravilnu ishranu, kao i adekvatnu fizičku I psihičku aktivnost.